Summer sale discount off 50%! Shop Now

Winkelwagen

Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Wij streven naar een goede service waarbij het mogelijk is om producten te retourneren cq. te ruilen. Het retourneren en/of ruilen van producten dient wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. Uiterlijk binnen 14 kalenderdagen retourneren;
  2. Wij nemen alleen producten terug in ons assortiment als deze retour gezonden worden in oorspronkelijke staat (schadevrij en met originele verpakking) en daarbij de door ons verstuurde pakbon;
  3. Artikelen die op bestelling zijn ingekocht, kunnen niet retour genomen of geruild worden;
  4. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd.

Het is mogelijk dat de kleuren van de producten afwijken van de werkelijke kleur van het product. Deze kleurafwijking is overigens niet substantieel, maar kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld lichtval van de betreffende foto-opname. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Je hebt het recht een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering is er nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzend- en retourkosten wordt gecrediteerd.

Wil je je bestelling gratis retourneren? Ga dan naar https://vinzz.shipping-portal.com/returns/ en volg de stappen. Je kunt op deze pagina zelf een retourlabel printen en deze op de doos plakken en bij je dichtstbijzijnde postkantoor afgeven. Vergeet bij het afgeven niet om een bewijsnotitie te ontvangen.

Het verzenden van retouren is altijd op eigen risico van de klant.

Heb je een klacht? Dan raden we je aan om deze eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vinzz.nl.