Summer sale discount off 50%! Shop Now

Winkelwagen

FAQ

FAQ

Wat is de levertijd van jullie producten?
Als je vóór 17:00 uur besteld is de bestelling de volgende dag in huis. Wij leveren producten binnen 5 werkdagen ook in België.

Wat zijn de verzendkosten?
Beneden de 100 euro zijn de verzendkosten 6,95. Vanaf 100 euro versturen wij gratis!

Moet ik een account aanmaken voordat ik een bestelling kan plaatsen?
Nee. Je bent niet verplicht een account aan te maken om de bestelling af te kunnen ronden. Een account is echter wel makkelijk als je jouw historie of bestelling in wilt zien. Het aanmaken van een account neemt doorgaans 2 minuten in beslag.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt betalen met iDeal, PayPal, CreditCard of Bancontact.

Betalen met iDEAL
Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express)
Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of AMEX. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van jouw creditcard en bevat drie cijfers. Houd jouw creditcard dus bij de hand.

Betalen met Bancontact / Mr Cash (online bankieren België)
Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je aangesloten bent bij Bancontact / Mr Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder. We zijn bereikbaar via info@vinzz.nl en telefoon +31 (0)33 298 80 89.

Kan ik de gekochte artikelen ruilen of retourneren?
Ja. Je kunt altijd bij ons ruilen of retourneren (14 kalenderdagen zichttermijn).

Leveren jullie ook aan landen buiten Nederland?
Ja. Wij leveren ook in België. Indien je vanuit België een bestelling plaatst dien je ermee rekening te houden dat de leveringstijd 5 werkdagen is.